Gladys Baker Morris este fiica lui Marilyn Monroe cu John Fitzgerald Kennedy?

Gladys Baker Morris este o femeie din California care, pentru că susține că e fiica biologică a lui Marilyn Monroe cu fostul președinte american, John Fitzgerald Kennedy, a depus actele de paternitate la tribunal, încă din 2020, așteptând să-și primească toate drepturile și să intre în posesia averii actriței.

Femeia are 60 de ani și n-a știut până în martie, 2014, că verișoara lui Marilyn Monroe, Meredith Baker, nu era mama ei biologică, așa cum a fost lăsată tot timpul să creadă. Practic, pe patul de moarte, femeia despre care credea că e mama ei i-a mărturisit că fusese adoptată și că părinții ei biologici au fost celebri.

„Mama a recunoscut, pe patul de moarte, că mama mea adevărată era Marilyn Monroe. Mi-a spus că Marilyn se temea ca frații Kennedy să nu le omoare pe ea și pe fiica ei, dacă ar fi aflat de sarcină, așa că mama m-a născut în secret și m-a ascuns imediat după ce am venit pe lume”, a dezvăluit Morris, potrivit Snopes.

Presupusa fiică, după ce a aflat despre această chestiune, a ținut morțiș să vadă dacă se confirmă. După un an și jumătate, a obținut dosarul de adopție și certificatul de naștere. Da, hârtiile atestă că este fiica Normei Jeane Mortenson, cunoscută ca Marilyn Monroe, și a președintelui asasinat John F. Kennedy!

Așa stând lucrurile, a inițiat procesul de paternitate. Totuși, treaba pare să fie încurcată. Diva filmului a fost căsătorită de trei ori, dar n-a avut copii. A avut două sarcini ectopice, și, deci, a fost nevoită să facă chiuretaj. Medicul ei ginecolog, Leon Krohn, a afirmat că regretata divă hollywoodiană a rămas însărcinată după acestea, în 1961, și că ar fi adus pe lume o fetiță în iunie, 1962.

Însă, din alte surse, se spune că acea a treia sarcină n-a ajuns la termen niciodată, pentru că diva a suferit un avort spontan. În momentul în care au fost făcute publice aceste informații, Gladys Baker Morris aștepta rezultatele testului ADN pentru a putea vedea dacă are vreun drept să ceară moștenirea lăsată de Marilyn Monroe.

Dacă va câştiga procesul, va fi singura moștenitoare directă și de drept a vedetei hollywoodiene și are dreptul la cele peste 100 de milioane de dolari care s-au adunat în conturile lui Marilyn, post-mortem. Ea speră să poată lua legătura cu sora ei vitregă, Caroline Kennedy, ambasador SUA în Japonia.

Monroe a murit din cauza unei supradoze de pastile în august, 1962, la numai 36 de ani. Moartea ei a rămas învăluită în mister, neștiindu-se nici până azi dacă a fost omorâtă, dacă s-a sinucis, dacă a fost accident. Poliţia a găsit sticluţe de pastile lângă trupul neînsufleţit, lucru care a dus la concluzia care a rămas de căpătâi şi-n prezent – că Marilyn Monroe a murit din cauza unei “eventuale sinucideri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...