„Greutatea asta a fost pe umerii mei un timp”: Daniel Craig, pentru ultima oară James Bond

La Royal Albert Hall din Londra, a avut loc zilele acestea premiera mondială a ultimului film din seria „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles, precum şi a numeroase staruri.

Două generaţii din familia regală au venit la premieră: ducilor de Cambridge li s-au alăturat prinţul Charles şi Camila Parker-Bowles, ducesa de Cornwall.

Potrivit AFP, filmul a intrat joi în cinematografele din Londra iar pe 6 octombrie va fi lansat în Franța. Lansarea a avut loc cu 18 luni mai târziu decât dusese stabilit iniţial, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Daniel Craig a declarat pentru BBC Radio 5 că rolul a fost „incredibil de important pentru cinema şi istorie şi greutatea asta a fost pe umerii mei un timp. Am fost incredibil de norocos. Sunt incredibil de mândru, dar e momentul să merg mai departe”.

Dar ce va face acum Craig, după ce nu va mai fi Bond? Va fi Macbeth! Uează să-l interpreteze pe ambițiosul ucigaș „Macbeth” pe Broadway, anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...