„Greutatea asta a fost pe umerii mei un timp”: Daniel Craig, pentru ultima oară James Bond

La Royal Albert Hall din Londra, a avut loc zilele acestea premiera mondială a ultimului film din seria „James Bond” cu Daniel Craig în rolul Agentului 007. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa ducilor de Cambridge şi a prinţului Charles, precum şi a numeroase staruri.

Două generaţii din familia regală au venit la premieră: ducilor de Cambridge li s-au alăturat prinţul Charles şi Camila Parker-Bowles, ducesa de Cornwall.

Potrivit AFP, filmul a intrat joi în cinematografele din Londra iar pe 6 octombrie va fi lansat în Franța. Lansarea a avut loc cu 18 luni mai târziu decât dusese stabilit iniţial, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Daniel Craig a declarat pentru BBC Radio 5 că rolul a fost „incredibil de important pentru cinema şi istorie şi greutatea asta a fost pe umerii mei un timp. Am fost incredibil de norocos. Sunt incredibil de mândru, dar e momentul să merg mai departe”.

Dar ce va face acum Craig, după ce nu va mai fi Bond? Va fi Macbeth! Uează să-l interpreteze pe ambițiosul ucigaș „Macbeth” pe Broadway, anul viitor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...