Grevă a taximetriștilor din Napoli pe 5 iulie

Dacă pe 5 iulie vă aflați, cumva, la Napoli, trebuie să știți că nu vă veți putea deplasa dintr-un punct într-altul al vreunui traseu ales ori necesar, cu taxiul. Și asta pentru că, la această dată, taximetriștii vor fi în grevă.

Problema e mai veche între taximetriști și guvernul Draghi și se referă la concurență. Nici zilele trecute nu au circulat taxiuri. La aeroportul Capodichino și în portul Napoli a fost de-a dreptul haos. O mulțime de turiști încercau să găsească mijloace de transport.

Din păcate cele câteva autobuze, care au rute fixe, nu au fost de ajutor pentru toată lumea. Nici când municipalitatea a mărit numărul autobuzelor nu s-a rezolvat situația cu turiștii care aveau nevoie de taxiuri.

Pe 27 iunie, guvernul convoacă o întâlnire cu taximetriștii pentru a discuta despre proiectul de lege privind concurența. Cum nu se știe ce rezultat va avea întâlnirea, sindicatele au planificat și anunțat o grevă a taximetriștilor pentru 5 iulie. De aceea, grijă mare dacă vă aflați pe 5 iulie la Napoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...