Grindeanu ”face legea la el acasă”! Ce șef de instituție a fost demis de ministrul Transporturilor

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara a decis, într-o şedinţa care a avut loc joi, ca noul director executiv să fie Daniel Stamatovici, cel care a ocupat funcţia de director comercial în aceeaşi instituţie. Stamatovici îl schimbă în funcţie pe Dorel Gradinaru, cel căruia ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a solicitat demisia.

Daniel Stamatovici a absolvit, potrivit CV-ului său, în anul 1995, Academia Română de Aviaţie din Bucureşti, iar în 2004 Facultatea de Relaţii Publice şi Limbi Străine – Universitatea Babeş – Bolyai din Cluj Napoca. Este timişorean, a terminat în 1988 Liceul de Matematică – Fizică nr.1 din Timişoara.

Din anul 2012 lucrează la Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, iar cel mai recent post este cel de director comercial.

Daniel Stamatovici îl înlocuieşte în funcţie pe Dorel Grădinaru.

Actualul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, a cerut demisia lui Grădinaru, el fiind nemulţumit de felul în care acesta a condus aeroportul din Timişoara. În replică, Grădinaru a declarat că nu are motive să demisioneze.

Daniel Stamatovici va prelua funcţia de la începutul anului 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...