Groapa de gunoi „Parcul Herăstrău”. Gunoaiele sunt peste tot, iar mirosul insuportabil

Publicat: 28 mart. 2023, 07:45, de Vlad Stefan Orjan, în ACTUALITATE , ? cititori
Groapa de gunoi „Parcul Herăstrău”. Gunoaiele sunt peste tot, iar mirosul insuportabil

Dacă în vremurile de altădată bucureștenii alegeau Parcul Herăstrău pentru o oază de liniște și o oază de verdeață, acum, parcul vedetă al Bucureștiului a devenit o ruină.

Bucureștenii care au ieșit la alergat în dimineața zilei de luni, au avut parte de același peisaj dezolant pe care Nicușor Dan i-a obișnuit. Pe lângă gunoaiele care erau aruncate prin tot parcul, bucureștenii au fost întâmpinați de ALPAB de un miros insuportabil caracteristic unui gropi de gunoi.

Nu ne putem mira cum șobolanii nu și-au făcut apariția în parc, dat fiind faptul că pe fiecare alee există capcane destinate special pentru prinderea șobolanilor.

După vizita reporterului în Parcul Herăstrău, mai mulți bucureșteni au postat pe rețelele de socializare fotografii și mesaje asupra Primăriei Sectorului 1 și asupra primarului Capitalei – Nicușor Dan.

Poate că mulți dintre cititori vor spune că este vina oamenilor care își petrec timpul în parcul Herăstrău sau în alte parcuri administrate de ALPAB, însă problema este că tomberoanele de gunoi sunt umplute până la refuz, fără ca cineva să le strângă timp de mai multe zile.

Parcul Carol a fost acaparat și el de gunoaie

Parcul Carol I este unul dintre cele mai frumoase parcuri istorice ale Bucureștiului, însă acesta este administrat de ALPAB a Primăriei Capitalei, unde nepăsarea este aceeași ca în celelalte parcuri administrate de această companie care funcționează deficitar, inclusiv cu noul director impus de Nicușor Dan în 2021, Corina Simona Bega.

Citește și: Tot mai mulți oameni fug de zona de nord a Bucureștiului