Guvernatorul PSD al Deltei Dunării, Teodosie Marionov, va fi demis

Mandatul guvernatorului Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), Teodosie Marinov, impus de PSD, se apropie de sfârșit, mai ales după ce a intrat în dizgrația ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet.

Ministrul Mediului Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, i-a cerut săptămâna aceasta, guvernatorului Teodosie Marinov, să-și dea demisia din fruntea ARBDD, pentru a aplana mai multe scandaluri în care este implicat, inclusiv cel al stufului.

Însă guvernatorul Deltei Dunării a refuzat să-și dea demisia, fapt pentru care, în această săptămână, ministrul Mediului va cere premierului Marcel Ciolacu să-l demită. Trebuie precizat că Teodor Marinov este omul susținut și promovat de baronul PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, fiind cel care anul acesta a încăierat PSD și UDMR în scandalul Bâstroe.

Potrivit informațiilor noastre, Mircea Fechet vrea să-l impună în locul lui Teodosie Marinov pe, atenție, Paul Cononov, cel care a mai fost pe această funcție pe vremea Alinaței DA.

Despre Paul Cononov se știe că este un politician liberal școlit la propria firmă de gunoaie, dar remarcat ca informator al Securității sub numele de ”Răzvan”.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole