Halucinant: după ce a lovit cu mașina o femeie, i-a închis telefonul și a plecat

Publicat: 20 iun. 2024, 17:30, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în Justitie , ? cititori
Halucinant: după ce a lovit cu mașina o femeie, i-a închis telefonul și a plecat
Foto: dailydriven.ro

Un bărbat de 53 de ani, recidivist, a lovit cu mașina o femeie care traversa pe o trecere pentru pietoni din Bucureşti. După aceea, pentru ca victima să nu anunțe accidentul la 112,  i-a închis telefonul și a plecat de la faţa locului. Femeia s-a deplasat abia după două zile la spital, fiind anunţaţi poliţiştii. Bărbatul a fost reţinut la câteva zile de la incident.

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei au reținut un bărbat de 53 de ani. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În ziua de 4 iunie, poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere au fost sesizati prin intermediul dispeceratului cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unităţi medicale s-a prezentat victima unui accident rutier produs în data de 2 iunie, pe o stradă din Sectorul 1. Era vorba despre o femeie de 30 de ani.

”În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 53 de ani a condus un autovehicul pe Calea Floreasca. În dreptul unui complex comercial a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului s-a oprit iniţial la faţa locului, iar în timp ce victima a apelat numărul unic de urgență 112, acesta a împiedicat-o să sesizeze evenimentul, prin aceea că i-a închis apelul. Apoi şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, au comunicat polițiștii de la Brigada Rutieră.

Bărbatul în cauză este cunoscut de mai multă vreme polițiștilor. El are antecedente penale, fiind cercetat pentru mai multe infracţiuni, atât la regimul circulaţiei rutiere, cât şi de altă natură.