Haos la FC U Craiova 1948. Adrian Mititelu vrea să cedeze clubul oltean: „Sunt prostul României la fotbal”

Patronul echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a anunțat, marţi, într-o intervenţie video difuzată pe pagina de Facebook a clubului, că ar putea ceda gratis clubul unui investitor care poate oferi garanţii privind continuitatea pentru următorii trei ani.

Eu nu sunt glugă de coceni să-mi spună suporterii mai bine ce se întâmplă în club. (…) Ştiu că sunt prostul României la fotbal, am cheltuit zeci de milioane şi nu am reuşit să fac performanţa. Eu am vrut să fac multe la acest club, numai că nu am reuşit până acum. S-ar putea să fie unii mai pricepuţi decât mine şi de aceea vreau să vă spun încă o dată că îmi reafirm dorinţa să cedăm clubul cu zero lei. Îl dau gratis, pe cuvânt de onoare, nu e cacealma, zero lei costă acest club şi cred că mai sunt şi ceva bani în cont. Să vină suporterii, să găsească un investitor şi eu vă dau cuvântul de onoare că acest club îl cedez cu zero lei. Numai să fie o garanţie de continuitate, nu să vină unul trimis de Rotaru şi să îl închidă a doua zi. Ce înseamnă garanţie? Să ofere nişte garanţii decente, minim trei ani de acum înainte să continue, nu să vină unul şi să scape CSU de concurenţă în Craiova. Am şi eu o limită, vă rog să găsiţi pe altcineva să vă îndeplinească dorinţele şi doleanţele. Eu unul am făcut tot ce a depins de mine şi în continuare voi face, pentru că nu abandonez clubul, pentru că e o pasiune de o viaţă„, a spus Mititelu.

Omul de afaceri a vorbit și despre plecarea antrenorului Marius Croitoru, de la gruparea olteană.

Nu putem să mergem la nesfârşit cu scenarii şi atacuri la adresa jucătorilor acestui club. Din capul locului vreau să infirm toate speculaţiile legate de aşa zisa trădare a unor jucători faţă de Marius Croitoru. Sunt nişte nebunii care nu au legătură cu realitatea. Sunt oameni din galerie care îşi depăşesc atribuţiile, acest club nu este condus de galerie, să fie clar. În momentul în care suporterii stabilesc ăla e bun şi ăla e rău lucrurile se complică. Ceea ce se întâmplă de 10-15 ore este inimaginabil. Scenariul pare aproape identic, lansăm pe piaţă tâmpenii că cineva a vrut să facă ceva cu Croitoru. Nu a avut nimeni nimic cu Croitoru, el a fost angajat să facă treabă la această echipă, i s-au asigurat toate condiţiile, nu l-a deranjat nimeni cu nimic, a primit un lot foarte valoros, a început bine, dar a terminat prost. O echipă joacă fotbal aşa cum o pregăteşte antrenorul. El a fost comandantul oştirii, el a comandat tot, nimeni nu a decis altceva decât a dorit Croitoru. Cine putea să aibă ceva cu Croitoru? Dar în momentul în care echipa joacă în asemenea hal apar probleme. Nimeni nu este vinovat pentru prestaţia echipei, ci antrenorul. Jocul colectiv suferă foarte mult. Nici nu am vrut să-l dau afară pe Croitoru, a fost dorinţa lui, am hotărât să avem o despărţire amiabilă. E un om extraordinar, îl apreciez, dar aici a greşit, ăsta este adevărul. A dat greş, este un adevăr care nu poate fi omis„, a adăugat Mititelu.

Marius Croitoru (42 de ani), antrenorul echipei FC U Craiova 1948, și-a dat demisia de la gruparea olteană. Croitoru a contabilizat, în campionat, patru victorii, trei remize și șase înfrângeri, precum și un succes în play-off-ul Cupei României.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...