Harababura din primăria lui Ciprian Ciucu: 6 directori numiți politic, într-un an și jumătate, la Administrația Școlilor Sector 6

În aproximativ un an și jumătate, nu mai puțin de șase directori au fost numiți politic și înlocuiți sau determinați să demisioneze de la conducerea Administrației Școlilor Sector 6. Surse spun că viceprimarul Alexandru Gâdiuță nu reușește să-și găsească un director care să-i execute toate comenzile, în timp ce primarul Ciprian Ciucu se face că nu vede jocurile USR din sectorul său.

Mihai Dima a fost numit recent director interimar la Administrația Școlilor Sector 6, instituție subordonată primăriei conduse de Ciprian Ciucu.

Surse din cadrul administrației publice locale au precizat, pentru “România liberă”, că lui Dima îi este programat un mandate de o lună, până când viceprimarul USR Alexandru Valeriu Gâdiuță își va desemna un nou om la conducerea școlilor din sectorul 6.

Directori pe bandă

Precedentul director al Administrației Școlilor Sector 6, tot ales de viceprimarul Gâdiuță a fost Mihai Badea, membru USR, care a rezistat 4 luni în funcție.

Badea a demisionat.

Înainte de Badea, în aproximativ un an, au mai fost în funcția de director al Administrației Școlilor Sector 6: Petre Mihai (USR) – 4 luni; Adrian Pătru (USR) – o lună; Mihaela Stoica (din Primăria Sectorului 6) – o lună și Octavian Veriotte (din instituție) – 6 luni.

Administrația Școlilor Sector 6 a trecut prin mai multe schimbări de organigramă, în mandatul de până acum al primarului Ciprian Ciucu.

Totuși, viceprimarul Alexandru Gâdiuță spune că se pregătește o nouă organigramă pentru aceeași instituție.

Citește mai departe pe România Liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...