HBO Max va difuza episoade întregi ale unor seriale pe Snapchat

HBO Max a început să ofere utilizatorilor de Snapchat episoade întregi ale unor seriale originale, care pot fi văzute, prin streaming, în cadrul platformei sociale.

HBO Max a lansat o mini-aplicaţie de Snapchat, prin care difuzează episoade întregi ale unora din serialele proprii. Vor fi disponibile, astfel, episoade a peste 10 seriale create de HBO.

Lista completă a serialelor ale căror episoade vor putea fi văzute în Snapchat:

Betty
Craftopia
Euphoria
The Flight Attendant

Game of Thrones

Gossip Girl (2021)

Looney Tunes

Love Life

Lovecraft Country

Warrior
World of Calm

Mini-aplicaţia HBO Max Mini oferă şi o funcţie de vizionare împreună, prin care utilizatorul se poate uita la un episod împreună cu alte 63 de persoane.

Noua facilitate este disponibilă, deocamdată, doar în Statele Unite. Nu este exclusă o extindere a disponibilităţii, pe măsură ce şi HBO Max va fi disponibil în mai multe ţări. În România, acest serviciu ar trebui să fie lansat, ca şi Disney+, până la finele anului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

recunoaștere facială

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi Rekognition

Amazon prelungeşte interdicţia pentru poliţie de a folosi software-ul său de recunoaştere facială Rekognition, o tehnologie controversată din cauza riscurilor de discriminare, relatează AFP. Gigantul...

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...