Hidroelectrica emite din nou facturi și este gata să preia clienți noi

Hidroelectrica a început să emită din nou facturi, după două luni de pauză, în urma implementării noului sistem informatic de facturare, care permite inclusiv realizarea altor contracte pe viitor. Termenul de plată va fi de 45 de zile, iar facturile pot fi plătite și în rate.  

Compania a publicat formularul care trebuie completat de cei care vor plata eșalonată, persoane fizice sau juridice.

În cazul consumatorilor non-casnici, termenul de plată va fi de 30 de zile, perioadă în care nu sunt percepute penalități, anunță compania, potrivit Romania Tv.

Noul sistem informatic integrează soluții software de ultimă generație capabile să gestioneze un număr crescut de clienți casnici și non-casnici.

Dacă clienții se află în dificultate cu plata facturilor, se poate opta pentru eșalonarea sumelor restante, plata urmând a fi făcută în maximum 6 rate lunare, de valori egale. Astfel, vor fi achitate facturile curente, împreună cu ratele rezultate din cererea de eșalonare. Formularul tip pentru cererea de eșalonare poate fi descărcat în format electronic.

În cazul în care o rată nu este achitată la termen, adică banii nu au ajuns în conturile Hidroelectrica inclusiv până în data stabilită de plată pentru luna respectivă, Hidroelectrica își rezervă dreptul de a rezilia unilateral convenția de eșalonare. Sumele restante neachitate vor fi penalizate conform clauzelor contractuale, de la data scadentă a fiecarei facturi.

Formularul poate fi trimis după ce a fost completat la adresa de eail esalonari@hidroelectrica.ro. sau poate fi depus în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica, precum și la sediul central.

De aproape două luni, compania nu a mai putut emite facturi și nici nu a mai înregistrat contracte noi.  

2 COMENTARII

  1. Asa este. De 2 luni încerc sa fac contract pe site si apare mereu o eroare. E imposibil sa faci un contract cu ei. Asa ca toate anunțurile astea care sunt preluate de ziare si televiziuni ar trebui mai întâi verificate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...