Horoscop 14 martie 2023. Leii pleacă în lume. Sau în casă nouă!

Publicat: 14 mart. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 14 martie 2023. Leii pleacă în lume. Sau în casă nouă!

Horoscop 14 martie 2023. Schimbări importante pentru Lei astăzi și în perioada următoare și poate fi vorba chiar de o vacanță prelungită, departe de casă. Leii sunt pregătiți să vadă lumea, să exploreze locuri noi, au obosit să fie încorsetați și să se teamă de necunoscut. Dacă unii pleacă în lume cu jobul sau pentru o iubire pasională, alții schimbă casa și pornesc pe cont propriu.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Berbec

Astăzi aveți de luat decizii extrem de importante în ceea ce privește viața de familie. Simțiți că ceva nu este în regulă și sunteți dispuși să convocați o ședință de familie. Trebuie să începeți prin a asculta pe toată lumea și continuați prin a oferi sfaturi, nu prin a pedepsi.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Taur

Nevoia de afecțiune este foarte predominantă astăzi și simțiți nevoia unei îmbrățișări care v-a cam lipsit în ultima vreme. În ultima vreme să simțiți neglijați, iar asta vă face să fiți destul de irascibili astăzi. Cel mai bine ar fi să discutați cu partenerul despre această situație și să găsiți soluții. Iar dacă sunteți singur, acceptați măcar una dintre acele multe invitații la cafea. Trebuie să începeți de undeva!

Horoscop 14 martie 2023 pentru Gemeni

Noroc la bani astăzi pentru nativii din zodia Gemeni. Astrele vă încurajează să discutați cu partenerul acea problemă pe care ați tot amânat-o în ultima perioadă. Este o zi bună și pentru comunicare, așa că nu mai amânați și puneți totul pe foaie. Doar așa se vor găsi soluțiile potrivite, una câte una.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Rac

Simțiți că vă aflați la răscruce de drumuri în ceea ce privește cariera și viața de familie. Vă copleșesc responsabilitățile, aveți senzația că dați greș și vă temeți de decizii. Astrele vă sugerează să vă ghidați după intuiție. Nu uitați că tot timpul vă descurcați și mereu găsiți soluțiile potrivite.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Leu

Leii se află într-o discuție destul de aprinsă cu familia și rudele. Cel mai bine ar fi să vă luați câteva zile libere și să vă bucurați de cine sunteți. Nu uitați de voi și de cine sunteți cu adevărat și de ceea ce vă doriți. Poate că ar fi indicat să schimbați locul pentru a schimba norocul, fie că este vorba despre job, partener sau casă.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Fecioară

Sunteți destul de greu de abordat astăzi. Poate ar fi bine să mai lăsați garda jos, nu vă mai supărați din orice și fiți cu picioarele pe pământ când vă exprimați dorințele. În acest fel tindeți să-i îndepărtați pe ceilalți și nu vreți asta. În schimb, puteți primi un câștig substanțial de bani – și aici poate fi vorba de o moștenire.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Balanță

Cineva foarte apropiat are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Chiar dacă nici dumneavoastră nu aveți cea mai bună stare, nu ezitați să-l ajutați cu ceea ce puteți. Dați dovadă de mult respect, tocmai de aceea veți atrage persoanele potrivite care vă pot ajuta să progresați pe mai multe planuri.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Scorpion

Astăzi sunteți mai îndrăgostiți ca niciodată. Dacă sunteți într-o relație de ceva vreme, nu ar fi rău să vă gândiți la mai mult de la relație. Astrele vă susțin în proiecte noi, planuri mărețe, proiecte grandioase. Iar unul dintre ele poate fi chiar o cerere în căsătorie.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Săgetător

Astăzi vă bucurați pe deplin de armonia din familie și de afecțiunea pe care o primiți de la familie. Este posibil să primiți niște cadouri frumoase din partea unei persoane dragi. Pentru Săgetători este o zi excelentă pentru munca în echipă sau activități sociale.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Capricorn

Astăzi aflați un adevăr destul de important care vă poate marca într-un fel sau altul viitorul. Aveți grijă la ceea ce alegeți. Este o perioadă bună în care vă putea gândi pe cine vreți alături în dragoste.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Vărsător

O nouă abordare la locul de muncă nu ar fi rea deloc, având în vedere că nu prea vă mai simțiți în largul vostru acolo. Vărsătorii ar trebui să fie mai realiști atunci când își fac planuri. Încercați să nu amplificați orice emoție.

Horoscop 14 martie 2023 pentru Pești

Se pare că cineva vă cam strică starea astăzi. Cu toate acestea, puteți fi mai inteligenți și evita orice fel de dispută cu oricine care are aceste intenții. Nativii Pești au energie din plin si le place să rezolve lucruri. Astrele vă recomandă să o luați treptat, să nu vă irosiți toată energia dintr-o dată.