Horoscop 15 martie 2023. Vești proaste pentru unele zodii

Publicat: 15 mart. 2023, 06:00, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 15 martie 2023. Vești proaste pentru unele zodii

Nu e vineri 13, ci miercuri 15 martie 2013, însă astrele au vești proaste pentru unele zodii. Nimic grav, nu vă speriați, doar o amânare a unor planuri, o întârziere a unor plăți sau poate o anulare a cinei romantice pe care o așteptați de atâta timp.

Horoscop 15 martie 2023 Berbec

Berbecii sunt astăzi cu gândul la vacanță și încep deja să își facă planuri de weekend. Vă concentrați tot mai greu la muncă și oricât de mult v-ar plăcea să culegeți roadele muncii voastre, aveți nevoie de o pauză și de puțină liniște. Astrele vă sfătuiesc să vă luați mai mult timp pentru voi și să vă prioritizați întotdeauna.

Horoscop 15 martie 2023 Taur

Se anunță o zi bună pentru Tauri pe plan financiar. Fie că li se va acorda un împrumut consistent sau un prieten le va returna o sumă importantă, nativii sunt pregătiți să încaseze bani serioși. Totuși, vă adânciți prea mult în sarcinile de la muncă și neglijați timpul petrecut cu familia.

Horoscop 15 martie 2023 Gemeni

Astrele sunt de partea Gemenilor astăzi și pare că planetele s-au aliniat pentru ei. Nativii se simt mai pregătiți ca oricând să ducă relația de cuplu la următorul nivel, iar pentru cei care nu au încă un partener, sunt mari șanse să cunoască pe cineva. Dacă nu găsiți persoana potrivită pentru voi, înseamnă că lucrurile nu s-au așezat încă în favoarea voastră.

Horoscop 15 martie 2023 Rac

Racii sunt pregătiți să își dedice mai mult timp propriei persoane și să investească toată energia în starea lor de bine. Sarcinile la locul de muncă nu par să fie o problemă, astfel că reușiți să le duceți la bun sfârșit. La finalul zilei, vă veți relaxa alături de cei dragi.

Horoscop 15 martie 2023 Leu

Firea romantică a nativilor din Leu iese astăzi la suprafață, iar cei care nu sunt, însă, într-o relație, își vor dedica întreaga zi propriei persoane și nevoilor lor. Mai multe probleme apar, însă, pe parcursul zilei, și pot fi vești proaste de la muncă sau de la partenerii de afaceri. Este posibil să nu primiți mărirea de salariu cerută sau să vă fie amânate anumite proiecte.

Horoscop 15 martie 2023 Fecioară

Pentru Fecioare este important să stabilească niște limite sănătoase cu cei apropiați. Este posibil că astăzi, să apară mici conflicte în familie, însă o discuție calmă va rezolva problemele și va consolida si mai mult relația. Anumite rude vă dau vești proaste în privința unor moșteniri, dar nimic din ce nu se poate rezolva după o discuție calmă.

Horoscop 15 martie 2023 Balanță

Nativii din Balanță simt nevoia să spună ceea ce gândesc astăzi și se vor face auziți. Deși la început, poate părea greu, s-ar putea să realizeze cât de multe rezolvă o discuție purtată la timpul ei. Balanțele primesc un câștig financiar destul de consistent în decursul zilei de miercuri

Horoscop 15 martie 2023 Scorpion

Nu este niciodată ușor să vorbești despre finanțe, investiții sau bani, dar astăzi este un subiect pe care Scorpionii nu-l pot evita. Nativii sunt nevoiți azi să dea mai multe explicații despre cheltuielile lor, dar cu calm și înțelepciune totul va fi bine. Încercați să vă înconjurați de persoane care vă ridică dispoziția.

Horoscop 15 martie 2023 Săgetător

După o lungă perioadă în care au investit toată energia în ei și în planurile lor, a sosit momentul în care să arate lumii rezultatele muncii lor. Totuși, stresul și munca suplimentară vă pot afecta în viața de zi cu zi și este posibil ca medicul să vă dea o veste proastă vizavi de ultimele analize făcute. Așa că odihniți-vă mai mult!

Horoscop 15 martie 2023 Capricorn

Capricornii sunt gata să lase trecutul în urmă și să treacă la o nouă etapă. Nativii simt, în sfârșit, că trebuie să își îndrepte toată atenția spre propria persoană și realizează că ranchiuna le consumă toată energia. Astrele vă recomandă să fiți mai răbdători în această zi.

Horoscop 15 martie 2023 Vărsător

Un prieten apropiat din trecutul nativilor poate reapărea, din senin, în viața lor. Deși motivul acestora poate fi incert, firea loială a Vărsătorilor va ieși la iveală și le vor oferi tot ajutorul de care au nevoie. Se anunță o zi minunată pentru voi!

Horoscop 15 martie 2023 Pești

Peștii simt nevoia mai mult ca oricând să vindece rănile din trecut. Astrele spun că viața lor va arăta complet diferit în momentul în care vor accepta că este nevoie de o schimbare de atitudine. Tot ce își doresc aceștia e ca ziua să treacă cât mai repede, deoarece se simt foarte încărcați psihic și emoțional.