Horoscop 29 februarie 2024. Zodia care se simte trădată

Publicat: 29 feb. 2024, 06:00, de Filon Stan, în Ultimă oră , ? cititori
Horoscop 29 februarie 2024. Zodia care se simte trădată
Horoscop 29 februarie

Astrologii au adus horoscopul valabil pentru ziua de 29 februarie. Veștile sunt bune pentru multe zodii, însă altele trebuie să se pregătească pentru câteva cumpene.

Berbec

Horoscop 29 februarie 2024. Berbecii par a avea ceva probleme de comunicare, mai ales în prima parte a zilei. Se fac destul de greu înțeleși, iar acest lucru ar putea crea probleme la locul de muncă.

Horoscop 29 februarie 2024

Taur

Taurii au parte de tensiuni create chiar de ei. Încăpățânarea își spune cuvântul, iar cei din jur par că încep să își piardă răbdarea.

Gemeni

Gemenii au nevoie de o mobilizare pentru a găsi un plan bun de acțiune pentru problemele lor. Important este că totul va fi bine.

Rac

Horoscopul constată că Racii traversează o perioadă bună din punct de vedere social. Ar fi indicat să profite de aceasta și să-și facă noi prieteni, așa cum se recomandă la horoscop.

Leu

Leii se simt astăzi trădați. La urechile lor ajung unele zvonuri care nu le convin deloc și realizază imediat cine le-a împrăștiat.

Fecioară

Fecioarele au parte de o zi liniștită. Totul merge bine la locul de muncă, iar partenerul de viață vă așteaptă pentru a vă povesti o pățanie tare amuzantă.

Balanţă

Balanțele au parte de întâlniri care nu sunt atât de benefice pe cât și-ar dori. E recomandat să nu investiți bani în prima idee pe care o aveți.

Scorpion

Scorpionii vor avea ceva bătăi de cap din cauza unor probleme neprevăzute, însă partea bună este că se vor descurca de minune.

Săgetător

Horoscop 29 februarie 2024. Săgetătorii au șansa să își întâlnească perechea. Lăsați trecutul în spate și priviți spre viitor, deoarece s-ar putea ca acesta să vă rezerve surprize plăcute.

Capricorn

Capricornii sunt sfătuiți să-și țină cardurile în portofel. Banii vor zbura foarte ușor dacă nu vă stabiliți un buget pentru o ieșire cu prietenii.

Vărsător

Horoscopul le rezervă Vărsătorilor o zi plină de evenimente frumoase în plan personal. De aici și entuziasmul lor și buna dispoziție.

Peşti

Peștii se simt bine astăzi. Încă de la prima oră a dimineții vor avea parte de o surpriză plăcută, iar starea de spirit se va menține pe tot parcursul zilei.