Horoscop 5 Decembrie. Un nativ are șanse uriașe de câștig astăzi!

Publicat: 05 dec. 2022, 06:00, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Horoscop 5 Decembrie. Un nativ are șanse uriașe de câștig astăzi!

Astrele îți dezvăluie prin ce momente vor avea de trecut astăzi zodiile. Este perioada în care Luna Capricorn se conectează cu Neptun aducând diverse contexte în viețile nativilor. Citește previziunile din cadrul Horoscop 5 Decembrie pentru a afla ce îți rezerva Universul.

Horoscop 5 Decembrie BERBEC

Te pregătești intens pentru zile din ce în ce mai aglomerate. Tinzi să îți neglijezi partenerul din acest motiv, iar repercursiunile nu vor întârzia să apară. Nimeni nu îți va tolera absența din relație.

Horoscop 5 Decembrie TAUR

Dacă Luna Capricorn intră în conexiune cu Neptun, consecințele se vor vedea în nereușitele pe care este posibil să le ai pe plan profesional. Dacă nu credeai în astre, probabil acum ar fi momentul să o faci, având în vedere ceea ce trăiești.

Horoscop 5 Decembrie GEMENI

Conform previziunilor Horoscop 5 Decembrie, astăzi ai putea întâlni o persoană care îți va schimba traiectoria profesională. Cineva de la care vei învăța multe și care te va ghida necondiționat spre următoarea treaptă în carieră.

RAC

Ești înconjurat de energie negativă la locul de muncă sau în contextul cercului de prieteni. Este momentul să înveți să le ții piept și mai ales să nu te lași deloc perturbat de ele.

LEU

Ai șanse reale de a câștiga bani mulți astăzi doar comunicând. Dacă nu știai despre propria persoană că ai avea abilități de bun vânzător, ei bine trebuie să te lași dus de val. Te vor surprinde propriile moduri de a convinge pe cineva de un anumit produs sau proiect.

FECIOARĂ

Jupiter este punctul tău de sprijin în această perioadă. Chiar dacă aveai impresia că le faci pe toate de unul singur, se pare că rolul astrelor în prezentul tău este mai mult decât vizibil.

Horoscopul karmic al lunii Decembrie. Zodiile care vor câștiga pe toate planurile

BALANȚĂ

Luna Capricorn în Neptun aduce și în ceea ce te privește o perioadă favorabilă de a crea noi conexiuni cu cei din jur. Deși până acum aveai impresia că nu rezonați deloc, te va surprinde modul în  care lucrurile vor evolua.

SCORPION

În sfârșit ai parte de energie pozitivă în jur și mai puțină încrâncenare. Asta pentru că ai decis să faci o schimbare legată de cei pe care îi lași în preajma ta.

Pe plan amoros pot apărea astăzi mici situații care să vă creeze nemulțumiri amândurora.

SĂGETĂTOR

Primești o invitație din partea cuiva drag la o ieșire care să vă aducă o stare de bine. Depănați amintiri și faceți împreună planuri de vacanță. Cineva din cercul tău de prieteni nu va vedea însă cu ochi buni legătura voastră atăt de apropiată.

CAPRICORN

Și pe tine te influențează din plin noile evenimente astrale. Mai ales în zona sănătății. O răceală sau o problemă de sănătate mai dificila te împiedică în această perioadă să faci ceea ce ți-ai propus. Nu te preocupa, lucrurile se vor redresa cu odihnă și tratament adecvat.

Zodii considerate vampiri energetici. Cum te poți apăra de ele

VĂRSĂTOR

Primești o mână de ajutor în a-ți duce la bun final proiectul care ți-a dat bătăi de cap serioase. Cu siguranță vei reuși să dai lovitura cu acesta și să ajungi acolo unde îți dorești. Nu uita să îi recompensezi și pe cei care ți-au fost de ajutor.

Horoscop 5 Decembrie PEȘTI

Vrei să scapi de această perioadă încărcată, iar gândul la vacanță nu îți dă pace. Totuși mai ai destul de multe de îndeplinit până la un astfel de răsfăț.