Horoscop politic pentru sâmbătă 08 iunie 2024: Nu îngrășați porcul în Ajun!

Publicat: 08 iun. 2024, 06:03, de Radu Caranfil, în HOROSCOP , ? cititori
Horoscop politic pentru sâmbătă 08 iunie 2024: Nu îngrășați porcul în Ajun!
Horoscop politic pentru sâmbătă 08 iunie 2024: Nu îngrășați porcul în Ajun!

Horoscop politic. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine în ajunul alegerilor și ce sfaturi au acestea, astfel încât să fii pregătit pentru ziua de 9 iunie. Ziua de sâmbătă se anunță a fi una plină de agitație și încercări disperate de a câștiga ultimele voturi.

Toți nativii zodiacului vor face tot posibilul, inclusiv planuri dubioase și acțiuni surprinzătoare, pentru a atrage simpatia alegătorilor. Rămâne de văzut cine va reuși să se impună în această competiție acerbă și, mai ales, cine va avea curajul să-și respecte promisiunile după alegeri!

Horoscop politic. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dragi Berbeci, azi veți fi în centrul atenției, și nu doar pentru că sunteți cei mai zgomotoși din peisajul politic. Pe ultima sută de metri înainte de alegeri, veți organiza un miting spontan în mijlocul pieței, folosind portavocea de la bunicu’. Puneți-vă un coif de viking, modelul cu coarne. Veți convinge electoratul că nu vă dați în lături de la nimic. S-ar putea să ajungeți să faceți karaoke cu cântece și sloganuri electorale, dar aveți grijă să nu vă pierdeți vocea până duminică!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tauri, sunteți cunoscuți pentru încăpățânarea voastră, iar azi nu faceți excepție. Dar și pentru farmecul personal nimicitor. Puneți-vă în valoare atributele venusiene. Sunteți atrăgători și asta e bine să se vadă! Veți încerca să câștigați voturi prin promisiuni grandioase: de la reducerea impozitelor până la pizza cu ciuperci halucinogene gratis pentru toți alegătorii. Atenție, s-ar putea să trebuiască să livrați acele pizza personal. Cu bicicleta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Gemenii, maeștrii comunicării, vor bombarda rețelele sociale cu postări și meme-uri politice. Dacă cineva nu vă urmează, va primi un mesaj privat de la voi. Insistați! Insistența convinge pe cei mai slabi de înger. Veți răspunde la orice comentariu, chiar și la cele din 2012. Nu uitați că un zâmbet sincer face mai mult decât zece postări. Mizați pe fraieri, sunt emotivi și absorb atenția ca un burete.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Dragi Raci, azi lăsați sensibilitatea deoparte și veți bate la ușile vecinilor cu zâmbete largi și cadouri electorale. Folosiți decolteuri avantajoase sau un after-shave fain, modelul de gherțoi politic. Cutii cu bomboane, pixuri personalizate, brelocuri, bricege, poate chiar și plase cu mici și bere. Doar să nu fie expirat termenul de valabilitate, altfel voturile se vor transforma în reclamații și eventual, indigestii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt mereu în căutarea atenției. Veți organiza parade, marșuri dansante și evenimente stradale, poate chiar cu un leu adevărat împrumutat de la grădina zoologică. Emiteți promisiuni cu lei mulți pentru tot poporul. Planurile voastre sunt grandioase și spectaculoase, dar nu uitați să aveți și un discurs coerent, altfel veți rămâne în memoria alegătorilor doar ca „ăla cu leul”.

Horoscop politic. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele vor fi în plin avânt azi. Veți verifica listele electorale, contabiliza fiecare vot și distribui fluturași informativi în tot cartierul. Aveți grijă să nu deveniți prea obsedați de detalii – uneori, un pic de spontaneitate poate face minuni. Un survol cu parapanta deasupra circumscripției va marca pozitiv un final glorios de campanie. Nu ar strica și câteva selfie-uri cu alegătorii. Nud? De ce nu!

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele vor încerca să împace pe toată lumea azi, ceea ce nu este deloc ușor în contextul politic. Veți face eforturi să ascultați fiecare plângere și să promiteți soluții miraculoase. Totuși, nu exagerați cu diplomația – uneori trebuie să fiți și puțin hotărâți, altfel riscați să nu vă mai ia nimeni în serios. Sau să ajungeți să promiteți curcubee și unicorni. Așa cum vi se întâmplă aproape în fiecare zi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt misterioși și vor încerca să câștige voturi prin strategii de culise. Veți avea planuri ascunse, alianțe secrete și promisiuni pe care doar voi le știți. Totuși, aveți grijă la rivalii voștri, s-ar putea să descopere și să dezvăluie toate „manevrele” voastre. Circumscripțiile colcăie de drone și de camere de supraveghere. Ca să faceți ultimele mici răutăți, mai bine așteptați noaptea. Poate vă ajută o mască și un parpalac.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorii sunt entuziaști și plini de energie. Veți încerca să cuceriți alegătorii prin discursuri motivaționale și campanii pozitive. Veți organiza evenimente sportive sau concursuri de talente pentru a atrage simpatia publicului. Atenție, însă, să nu vă răniți încercând să arătați cât de grozavi sunteți. Mai ales dacă talentele au legătură cu domeniul culinar. O gălușcă greșită… zău așa! N-ar fi bine să ajungeți cu piciorul în ghips chiar înainte de alegeri.

Horoscop politic. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt practici și azi nu veți lăsa nimic la voia întâmplării. Veți analiza fiecare sondaj, chiar și pe cele de acum 5 ani. Veți discuta strategii și veți încerca să câștigați voturi cu promisiuni de locuri de muncă și stabilitate economică. Veți promite schimbări, pe ici, pe colo, prin părțile esențiale. Aveți grijă să nu deveniți prea plictisitori – uneori un pic de entuziasm și carismă fac minuni. Poate chiar un dans de campanie, cu vecinii mai de încredere..

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorii sunt inovativi și veți încerca să atrageți voturi prin idei neconvenționale. Veți promova soluții tehnologice futuriste și veți organiza întâlniri pe Zoom cu alegătorii. Veți promite pescuitul liber de taxă pe Marte, Totuși, nu uitați să păstrați și o notă de realism – nu toată lumea vrea să trăiască într-un oraș smart controlat de drone. Mai ales dacă dronele își iau liber duminica.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii sunt visători și veți încerca să câștigați voturi prin apeluri emoționale și promisiuni de pace și armonie. Veți scrie poezii electorale inspirate și veți distribui flori în cartier. Atenție, însă, să nu fiți percepuți ca fiind prea naivi – un pic de realism și pragmatism nu strică niciodată. Nu toți alegătorii vor fi impresionați de rimele voastre despre democrație. Cleptocrația salvează România! nu e un mesaj bun. Uitați-l.