Hotelul InterContinental Bucureşti îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest

Simbolul Capitalei, Hotelul InterContinental Bucureşti îşi schimbă numele în Grand Hotel Bucharest de la 1 ianuarie 2022, ca urmare a încheierii contractului de management între proprietarul hotelului, Compania Hotelieră InterContinental România SA, şi IHG Hotel & Resorts, proprietarul mărcii InterContinental, informează news.ro.

Hotelul de cinci stele, situat la kilometrul zero al Capitalei, va intra în renovare, iar Compania Hotelieră InterContinental România va investi 21 milioane de euro, lucrări ce se vor încheia în 2024. Pe perioada lucrărilor hotelul se va închide parţial, iar ultimele lucrări de renovare s-au făcut în anul 2008, a declarat pentru News.ro Lucian Marinescu, membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

”Pe perioada lucrărilor de renovare hotelul nu se va închide decât parţial şi îşi va continua activitatea. Sursele de finanţare sunt surse proprii ale companiei, este posibil să accesăm şi credit bancar. Ultimele lucrări de renovare s-au făcut în 2008”, a declarat miercuri pentru News.ro Lucian Marinescu, membru în Consiliul de Administraţie al companiei.

Reprezentanții companiei spun că vor să transforme hotelul în cea mai luxoasă unitate hotelieră de cinci stele din București.

Hotelul InterContinental are 257 de camere, situate pe 22 de etaje. Hotelul este unul dintre simbolurile orașului București.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole