Hotelul JW Marriott din Bucureşti aproape și-a înjumătățit câștigurile, din cauza pandemiei

Hotelul de cinci stele JW Marriott din Bucureşti a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cu 45% mai mică decât cea înregistrată în anul 2019.

Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care adiminstrează JW Marriott din Bucureşti, precum și galeria The Grand Avenue, din cadrul hotelului, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri cu 45% mai mică decât cea obținută în urmă cu doi ani. În 2019, compania a avut venituri de 138 milioane de lei.

„La finalul anului 2021 am înregistrat venituri totale de aproximativ 45.2% din veniturile anului 2019, un procent scăzut, luând în calcul faptul că o parte din costurile operaţionale sunt costuri lunare fixe. În 2022, ne aşteptăm la o creştere a veniturilor de până la 70% din veniturile anului 2019“, au declarat reprezentanții hotelului, citați de ZF.

JW Marriott, situat pe Calea 13 Septembrie, în apropierea Palatului Parlamentului României, are 402 camere, 12 săli de conferinţe, cu o suprafaţă totală de peste 2.000 metri pătrați, şase restaurante şi mai multe lounge-uri.

Citește și Care este motivul pentru care simbolul Bucureștiului și-a schimbat numele. Cine se află în spatele afacerii InterContinental

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole