Huawei va găzdui conferința anuală pentru dezvoltatori la Web Summit 2022 în Portugalia

Huawei Consumer Business Group, găzduiește din nou conferința anuală HDC. Europe pentru dezvoltatorii din industria tehnologică, în cadrul Web Summit 2022. Aceasta se va desfășura la Lisabona, Portugalia, în perioada 1-4 noiembrie.

Huawei va organiza un eveniment exclusivist, împreună cu un masterclass dedicat partenerilor, dezvoltatorilor și distribuitorilor de top. Masterclass-ul își propune să le ofere participanților o mai bună înțelegere a beneficiilor pe care le oferă ecosistemul Huawei Mobile Services (HMS), precum și a oportunităților referitoare la creșterea veniturilor și păstrarea clienților.

„Zilnic, lumea din jurul nostru se confruntă cu provocări și o doză din ce în ce mai mare de incertitudine. Trebuie să îmbrățișăm această nouă eră și să-i descoperim oportunitățile. În cadrul evenimentului Huawei Developer, vom împărtăși din experiențele noastre în ceea ce privește depășirea provocărilor și vom arunca o privire asupra unor soluții de afaceri revoluționare, concepute pentru a răspunde nevoilor în diferite scenarii digitale. De asemenea, vom prezenta cele mai bune practici și rezultatele muncii noastre alături de parteneri de top din întreaga lume”, a declarat Jaime Gonzalo, VP Huawei Mobile Services Europe.

Web Summit reunește oameni și organizații ce reconfigurează sfera tehnologică globală. Acesta oferă un cadru potrivit pentru Huawei Developer Conference și masterclass-ul inaugural. În sesiunea din după-amiaza zilei de 2 noiembrie, participanții vor putea asculta discuții, studii de caz și vor putea înțelege practicile Huawei și ale partenerilor săi globali.

Pe lângă organizarea masterclass-ului, Huawei va găzdui pentru prima dată în timpul Web Summit-ului și gala anuală AppGallery Editors’ Choice Awards 2022. Premiile oferă recunoaștere celor mai bune aplicații și jocuri ale anului și vor include noi categorii dedicate partenerilor și agențiilor care au beneficiat în campaniile lor de succes de serviciile cheie HMS, precum HUAWEI Ads.

Editors’ Choice Awards 2022

Gala Huawei AppGallery Editors’ Choice Awards 2022 se află la a treia ediție și va oferi distincții nu numai jocurilor și aplicațiilor cu cel mai mare impact pozitiv asupra vieții utilizatorilor din ultimele 12 luni, ci și celor care au generat cele mai bune venituri folosind HUAWEI Ads și soluții de dezvoltare prin colaborarea între servicii, în urma cooperării dintre Huawei și partenerii săi.

Câștigătorii sunt nominalizați prin echipele Huawei de editori experți din întreaga Europă și evidențiază determinarea dezvoltatorilor de aplicații de a oferi utilizatorilor experiențe excepționale. Acesta este un element important în dezvoltarea AppGallery, care deservește acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global și care a înregistrat o creștere de 147% a numărului de aplicații integrate cu HMS de la un an la altul.

„Adăugăm în cadrul AppGallery Editors’ Choice categoria de cooperare business pentru a ilustra performanțele partenerilor care colaborează cu noi. Cei mai buni parteneri ai noștri profită de capacitatea noastră de a îmbunătăți activarea, monetizarea și fidelizarea în cazul mai multor aplicații, nu doar pentru a crește veniturile, ci și pentru a crește loialitatea clienților și a încuraja un număr mai mare de instalări. Astfel, noua categorie de premii este o recunoaștere a acestui lucru”, a declarat Jaime Gonzalo, VP, Huawei Mobile Services Europe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...