IC Fundeni: Belodedici, Sânmărtean, Gardoș… și alte legende ale fotbalului, într-un meci caritabil pentru dotarea Secției Oncohematologie Pediatrică

Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Florin Gardoș, Adrian Neaga, Dani Coman, Eric de Oliveira și alte personalități din lumea fotbalului vor juca un meci caritabil pentru dotarea Secției Oncohematologie Pediatrică din cadrul Institutului Clinic Fundeni.

Meciul este programat în data de 7 septembrie pe stadionul ”1 Mai” din Slobozia, la inițiativa Asociației Liga Legendelor.

”Trebuie să reacționăm, trebuie să ajutăm și o să mă implic să îi chemăm pe cei mai buni, nume mari, care pot să aducă cât mai multă lume pe stadion, ca să putem să realizăm ceea ce ne dorim”, a spus Miodrag Belodedici într-o conferință de presă.

Fondurile adunate din vânzarea biletelor vor fi donate Secției de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni, pentru dotarea cu aparatură performantă.

În prezent, Secția Oncohematologie Pediatrică a ICFundeni este cea mai importantă din țară, aici fiind tratați peste 50% din copii diagnosticați anual cu leucemii acute sau limfoame maligne.

Simbolul campaniei este micuța Irene Ecaterina. Ea este tratată împotriva leucemiei în această secție și a ajuns la a patra cură de citostatice.

Irene Ecaterina este cea mai mică din cei cinci copii ai Arhidiaconului Mihail Bucă, Protopsaltul Catedralei Patriarhale.

Arhid. Mihail Bucă face permanent apel la rugăciune pentru toți copiii români care suferă de leucemie și sunt internați în Institutul Clinic Fundeni și Spitalul Bambino Gesù din Roma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...