IMAGINILE GROAZEI: Pacienții bolnavi de cancer sunt umiliți și ținuți în frig

Mai mulți pacienți bolnavi de cancer sunt umiliți în ultimul hal și sunt ținuți în frig în mai multe spitale din București.

Vorbim despre Spitalul Fundeni din Capitală, dar și despre Institutul Clinic Fundeni, în Clinica de Oncologie. Pacienţii stau în frig în saloanele unităților medicale și unii dintre ei ies mai bolnavi decât au intrat.

Aceste probleme au existat și în anii trecuți, însă autoritățile locale din București nu au găsit soluții, iar astfel pacienții sunt nevoiță să suporte frigul și să doarmă cu geacă pe ei și cu două sau trei rânduri de pături.

Pacienții se roagă la Dumnezeu pentru căldură

Spre exemplu, ieri, unii dintre pacienți au mai reușit să-și dea jos din pături, dat fiind faptul că a fost cea mai călduroasă zi din ultima perioadă.

,,Astăzi este ceva mai cald și am mai dat jos din pături, însă ieri am stat cu gecile pe noi. Eu m-am trezit azi-noapte din cauza frigului. Este o adevărată teroare să stai noaptea în frigul ăsta”, spune un pacient.

Sunt și pacienți care spun că ultima speranță nu a mai rămas în autorități, dat fiind faptul că au fost depășite până în prezent, ci în speranța că temperaturile nu vor mai scădea sub 10 grade la miezul nopți.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...