Institutul Oncologic Fundeni și sute de blocuri rămân fără căldură

Compania Municipală Termoenergetica București a anunțat că începând de luni se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii în zone din Sectoarele 2, 4 și 6. Aproximativ 450 de blocuri și Institutul Oncologic Fundeni, vor rămâne fără apă caldă și căldură până miercuri noapte.

Compania municipalității a anunțat că începând de astăzi, vor fi efectuate lucrări pe conducta magistrală DN 600 din zona Fundeni din Sectorul 2 al Capitalei – pusă în funcțiune în anul 1985, cu o vechime de peste 35 de ani.

Zonele afectate de lucrări

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 7 puncte termice, care alimentează un număr de aproximativ 115 blocuri, Institutul Clinic Fundeni și Institutul Oncologic Fundeni, va fi sistată până în data de 16 noiembrie 2022, ora 23.00, anunță Termoenergetica.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și căldură din punctele termice care alimentează un număr de aproximativ 260 de blocuri va fi sistată până marți, 15 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din strada Secuilor, Calea Șerban Vodă și Șoseaua Olteniței.

De asemenea, vor fi lucrări și pe conducta magistrală Dn 700 în zona Bulevardului Iuliu Maniu – pusă în funcțiune în anul 1987, cu o vechime de 35 de ani.

Furnizarea agentului termic pentru apă caldă și încălzire pentru 5 punctele termice, care alimentează un număr de aproximativ 75 blocuri va fi sistată până miercuri, 17 noiembrie 2022, ora 23.00. Vor fi afectate de oprire și punctele termice din străzile Valea Lunga, Vistiernicul Stravinos, Mohorului și Băbești.

Mii de pacienți vor sta în frig

Mii de pacienți diagnosticați cu cancer, din Institutul Oncologic Fundeni, vor trebui să stea în frig până miercuri noapte. Și anul trecut, pacienții au îndurat mai multe zile de frig, tot după o avarie la rețea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...