Termoenergetica: Spitalul Fundeni şi peste 400 de blocuri, fără apă caldă pentru remedierea unor avarii

Spitalul Fundeni şi peste 400 de blocuri vor rămâne fără apă caldă de luni, pentru remedierea unor avarii pe conducte din reţeaua primară din Sectoarele 1, 2 şi 4.

Potrivit unui comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti, vor fi efectuate lucrări pe conducta Magistralei DN 500 din zona Calea Griviţei din Sectorul 1. Furnizarea agentului termic pentru apă caldă către patru puncte termice care alimentează aproximativ 110 blocuri va fi sistată până miercuri, ora 24,00. Vor fi afectate de oprire şi punctele termice din zona Pajura şi din cartierul Bucureştii Noi.

Alte lucrări se vor derula pe conducta Magistralei I SUD, DN 800, în zona Doamna Ghica din Sectorul 2. Pentru aproximativ 100 de blocuri din zonă va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, ora 24,00.

Totodată, lucrări se vor face pe conducta Magistralei II SUD, DN 700, în zona Străzii Ion Berindei din Sectorul 2. Pentru aproximativ 179 de blocuri şi pentru Spitalul Fundeni va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apa caldă până vineri, ora 24,00.

Alte lucrări vor viza conducta DN 600, în zona Calea Văcăreşti din Sectorul 4. Pentru aproximativ 38 de blocuri va fi oprită furnizarea agentului termic pentru apa caldă până miercuri, ora 24,00.

Operaţiunile de încărcare a instalaţiilor începute pe 20 septembrie pentru pregătirea noului sezon de încălzire au în vedere conductele din reţeaua secundară de distribuţie şi nu au legătură cu lucrările de reparaţii efectuate pe reţelele primare.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Echipele Termoenergetica vor lucra simultan, în mai multe puncte din reţea, astfel încât, pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcţiune mai repede decât termenul estimat, precizează compania.

Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...