Impact, două credite de 13,3 milioane de euro de la Libra Bank pentru dezvoltarea unor clădiri în Greenfield

Dezvoltatorul Impact, listat la Bursa din București, a luat două contracte de credit ipotecar de la Libra Bank. în valoare totală de 13,3 milioane de euro. Primul credit are o valoare de 8,6 milioane de euro, iar al doilea de 4,7 milioane de euro.

Compania a luat creditele pentru a finanța construcția proiectului Greenfield, UTR3, Faza 1, respectiv 3 blocuri regim de înălțime S+P+10 E şi o parcare P+7 E. Banii vor fi trași succesiv în funcție de evoluția construcțiilor. Creditul va fi rambursat potrivit dispozițiilor contractuale, data scadenţei finale fiind la împlinirea a 48 de luni de la data semnării acestui contract de credit.

Al doilea credit va fi utilizat la finanțarea construcției unei clădiri de birouri P+2E+E.th şi a unui centru comercial S+P+1E, prin trageri succesive în funcție de evoluția construcțiilor.
Data scadenței finale e la împlinirea a 180 de luni de la data semnării contractului.

Impact a garantat creditele cu un contract de ipotecă imobiliară asupra terenurilor pe care se construiesc respectivele proiecte, împreună cu construcțiile ce se vor edifica pe acestea și cu contracte de ipotecă mobiliară având ca obiect creanțele din antecontracte, polițe de asigurare şi scrisori de garanție bancare emise în favoarea societății referitoare la proiect și alte creanțe din conturile deschise de Societate la Libra Internet Bank.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...