În ce condiții deplorabile sunt aduși caii din Olanda în România

Un camion supraîncărcat cu cai, care circula pe A1 a fost oprit de poliția germană. Controlul polițiștilor s-a soldat cu amenzi dar și cu deschiderea unui dosar penal.

Caii din camion, care urmau să ajungă în România prezentau multiple răni pe corp. Mai mult, aceștia au fost lăsați fără apă zeci de ore. Unul dintre cei șapte cai transportați avea multiple răni pe tot corpul. În plus, pe parcursul călătoriei, care a durat mai bine de 20 de ore, caii nu au avut la dispoziție apă.

În urma controlului, polițiștii au luat decizia de a duce caii la o fermă din Bremen. Acolo, animalele au primit îngrijire și tratament. La condițiile inumane în care erau transportați se adaugă și lipsa autorizației de transport.

Pentru aceste nereguli, șoferului i-a fost reținută garanția judiciară de aproape 500 de euro și i s-a deschis dosar penal. Investigațiile sunt în derulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...