„În România nu există droguri, crime, accidente”…Ponta despre „cazul” Saga Festival

Victor Ponta a avut o reacție acidă după ce a aflat că doi tineri au murit la Saga Fesival în urma unor supradoze de droguri. Fostul premier a remarcat faptul că în România nu există decât „lupta anticorupție”, altfel nu există crime, violuri, tâlhării sau consum de droguri.

Redăm ce a scris, fără diacritice, pe Facebook, Victor Ponta.

Credeti ca dupa aceste tragedii, pentru protectia copiilor nostri , o sa dea Guvernul vreo Ordonanta de Urgenta? Nici vorba – in Romania doar “Coruptia Ucide” – nimic altceva!”, susține Ponta.

Ce bine ca in Romania doar “Coruptia Ucide” – nimic altceva . Acum daca l-am bagat pe Piedone mai urmeaza Oprescu si gata – totul e perfect! In Romania nu exista droguri ( nici la evenimentele cu mii de tineri nici in liceele cele mai bune ) – nu exista crime ( nici macar la Arad) – nu exista violuri – nici talharii – nu mor mii de oameni in accidente rutiere – nici in spitale din lipsa de medicamente !

In Romania exista doar “lupta anticoruptie” dusa de Portocala si Uncheselu- iar “cei frumosi si liberi” nu se excita decat cand aud de catuse puse celor care nu sunt “ai lor” ! L-ati auzit vreodata pe Presedintele Tarii vorbind de altceva decat de “coruptie”? Credeti ca dupa aceste tragedii, pentru protectia copiilor nostri , o sa dea Guvernul vreo Ordonanta de Urgenta? Nici vorba – in Romania doar “Coruptia Ucide” – nimic altceva!”, scris Ponta, pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. De unde la-ți mai scos și pe acest prost cu titlu de Docttore, vânzător de neam și de ţara ?
    Cu astfel de politicieni poți să îți iei adio de la România.
    Sistemul Energetic este făcut praf în România şi asta datorită științei de Docttore!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole