Încă 5 localități din Ilfov intră în carantină

Alte cinci localități din județul Ilfov intră în carantină. În judeţul Ilfov se înregistrează cea mai mare incidenţă de infectare cu COVID-19 din România.

Rata infectărilor cu Covid-19 este în Ilfov de 9,45 cazuri la mia de locuitori.

Cele cinci localități care intră în carantină sunt Cernica, Bălăceanca, Căldăraru, Poșta și Tânganu. Măsura se aplică din această seară.

Comuna ilfoveană Cernica și satele aparținătoare intră în carantină pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 01.04.2021, de la ora 22:00, anunță Prefectura Ilfov.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 63 din 31.03.2021 privind propunerea instituirii măsurii de carantinare zonală pentru comuna Cernica, cu satele aparținătoare Cernica, Bălăceanca, Căldăraru, Poșta și Tânganu, județul Ilfov”, potrivit unui comunicat de presă.

Șeful DSU, Raed Arafat, a emis ordinul privind instituirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Cernica începând cu data de 01 aprilie, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, până în 15 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...