Încă o sportivă de excepție infectată cu COVID-19: Gabi Szabo

După Simona Halep și alți sportivi sau foști sportivi de performanță au fost atinși de coronavirus, și Gabi Szabo anunță pe Facebook că a fost testată pozitiv și va sta următoarele 14 zile în izolare.

„Îmi pare rău să vă dau vești mai puțin bune”, a început postarea Gabrielei Szabo pe serviciul de socializare. Cu toată că a respectat toate măsurile impuse de autorități, tot nu s-a putut feri în totalitate de coronavirus.

Ea a precizat că a scris pe Facebook pentru ca prietenii și următorii ei să nu afle din alte surse despre starea ei de sănătate. Deocamdată se simte bine, nu resimte efectele bolii.

Din păcate pentru fosta noastră mare campioană de atletism, chiar dacă iei toate măsurile de protecție, cât timp ai multe întâlniri cu oamenii din jurul tău, virusul poate fi luat.

Gabi Szabo este o personalitate publică urmărită pe platformele de socializare, ceea ce se vede și din faptul că postarea a generat peste 400 de reacții și 350 de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...