Incendiu de vegetaţie în Delta Dunării, în apropiere de Sulina

Un incendiu de vegetație a izbucnit în apropiere de localitatea Sulina și se manifestă pe o sprafață de aproximativ 150 de hectare. Salvatorii Pichetului de Pompieri Crișan intervin pentru stingerea incendiului.

Agenții ARBDD din zona de interes au monitorizat incendiul și au constat că până la acest moment nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zona inundabilă. 

5 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan asigura măsuri de protecție în caz de necesitate la locuințele aflate în apropierea focarelor dar și pentru a monitoriza și a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează. 

„Incendiul se dezvoltă în zona Canalului Bărbosu intersecție cu Canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2”, transmite ISU „Delta”.

Cetățenii sunt informați că incendierea vegetației uscate este strict interzisă cu atât mai mult în Delta Dunării. „Astfel de acțiuni necugetate pot avea urmări deosebit de grave pentru viața locuitorilor, a habitatelor naturale și pentru bunurile semenilor noștri”, informează ISU „Delta”.

Până la acest moment, nu sunt înregistrate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...