Incendiu de vegetaţie în Delta Dunării, în apropiere de Sulina

Un incendiu de vegetație a izbucnit în apropiere de localitatea Sulina și se manifestă pe o sprafață de aproximativ 150 de hectare. Salvatorii Pichetului de Pompieri Crișan intervin pentru stingerea incendiului.

Agenții ARBDD din zona de interes au monitorizat incendiul și au constat că până la acest moment nu există pericolul de extindere, acesta manifestându-se într-o zona inundabilă. 

5 subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Crișan asigura măsuri de protecție în caz de necesitate la locuințele aflate în apropierea focarelor dar și pentru a monitoriza și a împiedica răspândirea incendiului peste canalele ce îl delimitează. 

„Incendiul se dezvoltă în zona Canalului Bărbosu intersecție cu Canalul Cardon cu extindere către Mila Marină 2”, transmite ISU „Delta”.

Cetățenii sunt informați că incendierea vegetației uscate este strict interzisă cu atât mai mult în Delta Dunării. „Astfel de acțiuni necugetate pot avea urmări deosebit de grave pentru viața locuitorilor, a habitatelor naturale și pentru bunurile semenilor noștri”, informează ISU „Delta”.

Până la acest moment, nu sunt înregistrate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...