Incendiu devastator la Eforie; un bărbat a murit, alte trei persoane au fost rănite

Un bărbat de 31 de ani a fost găsit carbonizat în locuința sa din Eforie Nord, joi noapte. Pompierii au reușit să salveze alte trei persoane ce se aflau în casa cuprinsă de flăcări.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa au dat detalii despre cele trei persoane ce au scăpat cu viață din incendiu: este vorba despre doi bărbaţi de 53, respectiv 65 de ani – ambii, cu arsuri grave – şi o femeie de 80 de ani – intoxicată cu fum.

„Au fost găsite patru victime, din păcate una decedată, carbonizată. O a doua victimă – conştientă, cu arsuri pe aproximativ 80% din suprafaţa corpului, o a treia – conştientă, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului şi o a patra – intoxicată cu fum, hipertensivă. Ultimele trei victime au fost transportate la spitalul judeţean pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere”, a informat purtătoarul de cuvânt al SAJ, Claudia Tatarici.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, Răzvan Parconie, a precizat că pentru stingerea incendiului au intervenit trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD B şi trei echipaje SAJ.

„Incendiul s-a manifestat la o casă de aproximativ 80 de metri pătraţi, pe o suprafaţă de aproximativ 40%, dar a fost afectată de fum în proporţie de 100%. (…) Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”, a spus reprezentantul ISU Dobrogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Dragnea Adonis, directorul de la DSVSA Buzău, a divorțat de soție...

Dragnea Adonis Laurențiu, directorul DSVSA Buzău, este doar unul dintre cei trei membrii ai familiei Dragnea care se înfruptă din salarii de peste 10.000...