Incendiu în Pasajul Unirii din Capitală, trafic blocat (video)

O mașină a luat foc marți dimineață, în Pasajul Unirii din București, circulația fiind blocată. Pasajul este plin de un fum dens iar sistemul de ventilare nu ar funcționa corespunzător, conform martorilor, deși abia a fost dat în folosință, odată cu reabilitarea întregii lucrări.

Opt mașini de pompieri intervin iar mai multe ambulanțe sunt prezente la fața locului, pentru a acorda sprijin celor care ar putea avea nevoie (foto Robert Georgescu).

„Au fost evacuați toți participanții la trafic. Ventilația la pasaj este făcută pentru untrafic normal. Când ia foc un autovehicul este normal ca evacuarea fumului să se facă în jumătate de oră – o oră. Pentru a preveni orice fel de rănire populația a fost evacuată”, a declarat prefectul Toni Greblă.

„Sistemul de ventilație funcționează. Toate persoanele sunt evacuate, zece – douăzeci de mașini sunt în continuare în interior. Vor fi luate după eliminarea fumului. Pompierii au căutat, toate mașinile sunt goale, nu e vreo persoană căzută”, a declarat raed Arafat pentru Digi24.

Pasajul Unirii din București a fost închis pe timpul verii, pe 20 iunie, pentru lucrări de reabilitare ce au costat 12 milioane de euro. A fost redeschis circulației pe 4 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Ion Simu Alexandru si Bogdan Mindrescu

Alertă la Ministerul Transporturilor. „Săgeata” lui Mîndrescu se spovedește la DNA....

Începerea urmăririi penale de către DNA față de cei doi directori de la CFR SA - Ion Alexandru Simu și Petru Ceșa, a băgat...