Incendiu într-o școală din județul Arad provocat de instalația bradului de Crăciun

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiază, la o şcoală primară din oraşul Chişineu Criş din judeţul Arad. Focul a pornit de la un scurt circuit la instalația bradului de Crăciun.

Un incendiu a izbucnit miercuri după-amiază, la o şcoală primară din oraşul Chişineu Criş din judeţul Arad. O angajată a şcolii, care se afla în clădire la momentul izbucnirii focului, a suferit un atac de panică. Incendiul a pornit în urma unui scurtcircuit la instalaţia electrică aflată într-un brad împodobit de Crăciun, într-una din sălile de clasă.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, autoscara S42 şi un echipaj SMURD.

„La sosirea echipajelor de intervenţie incendiul se manifesta la nivelul unei săli de clasă, pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp, cu degajare de fum. Incendiul a fost localizat şi lichidat prompt în limitele găsite iar pompierii au acţionat pentru ventilarea încăperii inundate cu fum.  În urma flăcărilor au ars mobilierul pe o suprafaţă de aproximativ 16 mp şi bradul de Crăciun aflat în sala de clasă”, a transmis ISU Arad.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 65 de ani, angajată a şcolii, care a suferit un atac de panică. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric la nivelul instalaţiei de iluminat a bradului de Crăciun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...