Incendiu la IPJ Dolj. O posibilă cauză: un scurtcircuit provocat de un cablu neizolat corespunzător

Un incendiu a izbucnit în noaptea de miercuri spre joi la poligonul de tragere al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj din Craiova.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dolj (ISU), în incendiu a fost arsă izolația interioară a tavanului, pe o suprafață de aproape 250 metri pătrați. O posibilă cauză ar fi un scurtcircuit provocat de un cablu electric neizolat corespunzător.

IPJ Dolj a precizat că, imediat după izbucnirea focului, a fost solicitată intervenţia unor echipaje din cadrul ISU, iar până la venirea lor, poliţiştii aflaţi în serviciu au acţionat cu extinctoare, pentru izolarea incendiului, care a fost stins ulterior de pompieri.

„În urma incendiului nu au rezultat victime, fiind înregistrate doar pagube materiale. Prejudiciul cauzat urmează să fie stabilit ulterior. În cauză, sunt efectuate în continuare verificări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a izbucnit incendiul”, potrivit unui comunicat transmis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...