Incendiu la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Capitală

Un incendiu a avut loc în această dimineață la acoperișul de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului „Bagdasar Arseni” din București. Pompierii au intervenit cu opt autospeciale, iar focul a fost stins rapid.

UPDATE Incendiul este lichidat.

UPDATE Ministerul Sănătăţii informează că au fost evacuaţi toţi cei opt pacienţi care se aflau în clădirea nouă a UPU de la Spitalul „Bagdasar Arseni”, la acoperişul căreia a izbucnit un incendiu marţi dimineaţa. Nu sunt persoane rănite.

sursa: ISU
„În jurul orei 7 am fost anunţaţi cu privire la un incendiu produs la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar-Arseni. Primele forţe ajunse la caz au constatat că se degaja fum de la nivelul acoperişului. A fost realizat un dispozitiv pentru stingerea incendiului şi pentru evacuarea persoanelor din interior”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
Cele opt autospeciale și șapte echipaje au intervenit cu apă și spumă pentru stingerea incendiului.
Mai multe persoane au fost evacuate din interior, dar nimeni nu a fost rănit. În acest moment nu se mai observă flacără sau fum.
sursa: ISU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...