Incendiu la un bloc din Doamna Ghica, București. 11 persoane au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, într-un bloc situat în zona Doamna Ghica din București, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul izbucnit vineri dimineaţă într-un apartament dintr-un bloc situat în zona Doamna Ghica din Capitală a fost lichidat de pompieri, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, au fost evacuate 11 persoane din bloc, dintre care patru au primit îngrijiri medicale.

O persoană a fost transportată la spital, precizează ISUBIF. Traficul rutier în acea zonă a fost deviat de poliţie, pentru a permite pompierilor să intervină pentru stingerea incendiului.

La faţa locului au acţionat detaşamentul special de Salvatori, şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi cinci echipaje SMURD.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu în zona Doamna Ghica. Incendiu se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc P+10, cu degajări de fum”, arată reprezentanţii ISUBIF.

Din cauza fumului dens, care a pătruns şi pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenţie, precizează sursa citată.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul.

S-a acționat cu detaşamentul special de Salvatori, şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi cinci echipaje SMURD.

Brigada Rutieră anunţă că traficul este restricţionat pe Str. Doamna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, precum şi pe străzile adiacente.

”Având în vedere intervenţia pompierilor pentru incendiul produs în zona Str. Doamna Ghica, Brigada Rutieră recomandă conducătorilor de autovehicule să evite pe cât posibil zona, să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri”, informează sursa citată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...