Incendiu puternic în Centrul Capitalei. Arde o clădire de două etaje UPDATE

Un incendiu a izbucnit în centrul Bucureștiului, în zona Piața Unirii, la o clădire veche de două etaje. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale și încearcă să stingă focul.

Conform primelor informații, incendiul ar fi apărut la mansarda clădirii, iar acum degajă foarte mult fum.

Pompierii se afla la fața locului și se luptă cu flăcările. Nu sunt informații despre persoane rănite sau alfate în interiorul clădirii.

„Incendiu clădire P+1 şi pod, str. Baia de Fier. Se degajă mult fum de la nivelul acoperişului. Se acţionează pentru stingerea incendiului şi protejarea vecinătăţilor. Suprafaţa afectată – 300 mp. Se acţionează atât la exterior, cu autoscara, cât şi din interior. Sunt posibilităţi de extindere a incendiului, se acţionează şi pentru protejarea vecinătăţilor. Clădirea are deschidere stradală aproximativ 40 m”, se arată într-un mesaj al IGSU.

UPDATE:

ISU a venit cu noi precizări, în care spune că nu sunt persoane rănite, iar pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi să evacueze din clădire un bărbat imobilizat la pat.

„Suprafaţa afectată – 750 mp. Forţe de intervenţie: 19 autospeciale, 3 SMURD, 2 autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori. Nu sunt persoane rănite. Am evacuat din clădire un bărbat imobilizat la pat. Este în afara oricărui pericol. Incendiul este localizat.”

Știre în curs de actualizare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole