Incendiu puternic într-un apartament din București: Nu au fost găsite persoane în locuință (FOTO) (UPDATE)

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, într-un aparament de pe Șoșeaua Colentina 62, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. În locuință nu au fost găsite persoane.

Pentru a stinge incendiul au fost implicate opt autospeciale de stingere, trei autospeciale SMURD, o autospecială de descarcerare, o autoscară și Detașamentul Special de Salvatori.

„Incendiul este localizat, nu au fost identificate persoane in apartamentul afectat de incendiu. Se verifica in continuare la etajele superioare”, anunță ISUBIF.

UPDATE: Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării. Nu s-au găsit persoane rănite. 

În schimb, au fost chemate mai mult de zece echipaje de Poliție, inclusiv jandarmi, care au intervenit în ceea ce pare a fi un conflict între vecini sau între locatarii unui apartament. Polițiștii au ieșit din bloc cu o persoană reținută, cu care au plecat către Secția de Poliție.

UPDATE: Conform informațiilor apărute, este vorba de trei irakieni care locuiau în apartamentul incendiat, care nu se aflau în apartament la momentul incendiului. Ei au intrat în conflict cu un vecin care le-a reproșat daunele făcute apartamentului său. Unul dintre cei trei irakieni a ajuns la Poliție încătușat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole