Incendiu puternic într-un apartament din București: Nu au fost găsite persoane în locuință (FOTO) (UPDATE)

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, într-un aparament de pe Șoșeaua Colentina 62, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. În locuință nu au fost găsite persoane.

Pentru a stinge incendiul au fost implicate opt autospeciale de stingere, trei autospeciale SMURD, o autospecială de descarcerare, o autoscară și Detașamentul Special de Salvatori.

„Incendiul este localizat, nu au fost identificate persoane in apartamentul afectat de incendiu. Se verifica in continuare la etajele superioare”, anunță ISUBIF.

UPDATE: Incendiul produs duminică într-un bloc din Şoseaua Colentina din Capitală a fost stins, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Au intervenit opt autospeciale de stingere, trei ale SMURD, una pentru descarcerare, o autoscară şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Incendiul s-a produs într-un apartament de la etajul 6 al blocului, cu degajări mari de fum în interiorul acestuia şi pe casa scării. Nu s-au găsit persoane rănite. 

În schimb, au fost chemate mai mult de zece echipaje de Poliție, inclusiv jandarmi, care au intervenit în ceea ce pare a fi un conflict între vecini sau între locatarii unui apartament. Polițiștii au ieșit din bloc cu o persoană reținută, cu care au plecat către Secția de Poliție.

UPDATE: Conform informațiilor apărute, este vorba de trei irakieni care locuiau în apartamentul incendiat, care nu se aflau în apartament la momentul incendiului. Ei au intrat în conflict cu un vecin care le-a reproșat daunele făcute apartamentului său. Unul dintre cei trei irakieni a ajuns la Poliție încătușat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...