Incendiul din Vama Giurgiu, provocat intenționat!

Este concluzia la care au ajuns pompierii de la ISU Giurgiu, după stingerea focului, o intervenție dificilă, în care au fost angrenați 30 de pompieri. Cazul este acum cercetat de Poliție.

În jurul orei 16.30, reprezentanții ISU anunță că incendiul ce a cuprins cele două depozite cu marfă confscată din Vama Giurgiu a fost lichidat:

După aproape nouă ore, incendiul a fost lichidat. Au ars tutun vrac, cartușe de țigări, articole textile, încălțăminte, alcool sanitar în recipiente din plastic, parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și diverse recipiente cu substanțe inflamabile. În urma acțiunii flăcărilor, unele dintre bunuri nu au putut fi identificate. A fost salvat un butoi cu alcool etilic (1 mc). Suprafața celor două depozite este de aproximativ 120 mp.

Au acționat peste 30 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o descarcerare. De asemenea, pentru degajarea tuturor bunurilor care ardeau mocnit în interiorul depozitelor și pentru a facilita lichidarea incendiului, cu sprijinul Primăriei Giurgiu, la fața locului s-a intervenit cu un motostivuitor și un utilaj cu cupă.

Cercetările ce au urmat la fața locului după stingerea incendiului arată că focul a fost pus intenționat:

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere, cercetările fiind continuate de Poliție”.

De altfel, pentru mulți giurgiuveni incendiul din Vamă a ridicat semne de întrebare, rețelele sociale abundând în comentarii în care se spune că focul izbucnit la depozitul cu mărfuri confiscate nu ar fi fost deloc o întâmplare. Rămâne de văzut la ce concluzii va ajunge ancheta Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...