INCREDIBIL. Locuitorii din comuna natală fug ca dracu de tămâie când aud de Adrian Țuțuianu-„Mucălea”

Fostul lider al PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, este disperat să obțină un nou mandat de parlamentar dar pe lista Pro România, dar dâmbovițenii i-au întors spatele.

În județ, primarii, dar mai ales oamenii, nu mai vor audă de el pentru comportamentul arogant și birjăresc afișat în perioada când era președinte al Consiliului Județean Dâmbovița și ulterior, în era Dragnea, când făcea echipă cu Rovana Plumb.

Elocvent în acest este că cei mai revoltați la adresa lui Țuțuianu sunt chiar locuitorii din comuna sa natală Malu cu Flori, unde este cunoscut sub numele de „Mucălea”.

„Nimeni din comună nu mai vrea să audă de „Mucălea” că atunci când era șmecher la PSD nu mai cunoștea pe nimeni de la noi”, este invariabil răspunsul localnicilor din Malu cu Flori când vine vorba de Țuțuianu.

Însă, potrivit informațiilor noastre, printre cei mai porniți împotriva lui „Mucălea” Țuțuianu este chiar preotul de la biserica parohiei Micloșanii Mici din Malu cu Flori care, de fiecare dată, când aude de numele lui se manifestă la fel ca atunci când dracu dă de tămâie.

Mai multe articole...

4 COMENTARII

  1. Luat-ii pe toți la pietre!au jefuit țara!se întorc acasă că s-au convins toți de ei ce le poate capul!o să fie goniți de către proprii copii sau părinți!dar o să înțeleagă asta prea târziu! gândiți-va la o țară fără politicieni!cum ar fi!?!

  2. Tutuianu este arogant ,las si deosebit de ipocrit.Parvenit dovedit a considerat ca totul i se cuvine,ca poate fura ,ca poate jefui fara sa dea cuiva socoteala.A fost si este psd ist ,din gasca lui Dragnea,Vasilescu,si Grindeanu.A calcat in picioare onoarea si demnitatea a zeci de mii de pensionari civili si militari.S ia educat odraslele sa dispretuiasca omul sa dispretuiasca cinstea ,onoarea si munca.Cine il mai considera demn sa ajunga in Parlamentul Romaniei??Daca parintii ,scoala nu au reusit sa il educe atunci cetatenii ,la votul din Decembrie 2020 sa ii dea o lectie!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole