INCREDIBIL. Societatea Naţională „Îmbunătăţiri Funciare” are azi un administrator special mort de peste doi ani

De mai mulți ani, Societatea Naţională „Îmbunătăţiri Funciare” SA (SNIF), care are o existență de peste 100 de ani, este în procedură de insolvență și ca urmare a unor datorii uriașe generate de programul ROMAG 1998.

Ca urmare a acestei situații, la SNIF, unde acționar unic este Agenţia Domeniului Statului din subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, a fost desemnat un lichidator și totodată și un administrator special.

Pe site SNIF se menționează că administrator special este domnul „Hangiu Ştefan desemnat de Comitetul de Privatizare Concesionare şi Arendare al Administraţia Domeniului Statului la data de 07.08.2012 şi confirmat de Adunarea Generală a Acţionarilor SNIF-SA prin Hotărârea numărul 392/25.09.2012″ (vezi FOTO).

La prima vedere totul este în regulă, numai că, administratorul special Ștefan Hangiu este decedat, Dumnezeu să-l odihnească!, de mai bine de doi ani de zile.

Așadar, SNIF este administrată de ceruri de mai bine de doi ani de zile! Și pe site suntem anunțați că „Societatea Naţională Îmbunătăţiri Funciare S.A. este certificată pe ISO 9001:2008”.

Asta da administrare performantă făcută de Ministerul Agriculturii și ADS în „România lucrului bine făcut”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...