Incredibil: Un tată din Roman și-a înjunghiat bebelușele gemene de doar două luni

Un bărbat din Roman a făcut, în această dimineață, un gest ieșit din comun: și-a înjunghiat copiii, două fetițe gemene de doar două luni și pe mama acestora. Una dintre fetițe a murit.

Bărbatul de 38 de ani și-a înjunghiat, de dimineață, fetițele gemene de doar două luni. Totodată, a tăiat-o și pe mama acestora. Singurul care a scăpat teafăr a fost cel de-al treilea copil al familiei, un băiețel de nouă ani.

În jurul orei 7.30, băiețelul de nouă ani a ieșit în fugă în fața blocului, cerând disperat ajutor. Vecinii au sunat imediat la 112. La fața locului au venit polițiștii și Ambulanța. Au găsit cele două bebelușe înjunghiate, cât și pe mama lor.

Cele trei victime au fost transportate la spital. Din păcate, una din cele două fetițe gemene a decedat. Cealaltă fetiță a fost transportată cu un elicopter SMURD la Spitalul Sfânta Elena din Iași.

Potrivit medicilor de la Spitalul Sfânta Elena din Iași, fetița este stabilă hemodinamic, iar la această oră se află în operație.

Tatăl criminal și-a mărturisit, în fața anchetatorilor, faptele comise. Nu se știe încă motivele care l-au determinat să recurgă la un asemenea gest.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...