Informație importantă pentru românii care doresc să îi aducă un ultim omagiu Reginei Elisabeta

Ambasada Marii Britanii la București anunță că o carte de condoleanţe a fost deschisă online pe pagina Casei Regale britanice, pentru toți cei care doresc să transmită mesaje familiei regale din Marea Britanie.

În ultimele zile, românii au lăsat flori, lumânări și mesaje la Ambasada Marii Britanii în București, în semn de respect și prețuire pentru Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh al Regatului.

O carte virtuală de condoleanţe este deschisă la adresa www.royal.uk pentru persoanele care doresc să aducă un omagiu Majestăţii Sale Regina Elisabeta a II-a, a transmis Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

„Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către Familia Regală şi către poporul din Marea Britanie, din Tărâmuri şi din Commonwealth, în această perioadă de durere imensă”, arăta vineri un comunicat al misiunii diplomatice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...