Înfrângere pentru primarul Clotilde Armand: mașinile parcate ilegal în Sectorul 1 nu vor fi ridicate

Propunerea primarului Clotilde Armand, ca mașinile parcate ilegal să fie ridicate și depozitate într-un spațiu special amenajat, a fost respinsă la ședința Consiliului Local de joi.

Consilierii PNL și PSD s-au abținut la vot, astfel încât s-au înregistrat 15 abțineri și doar 9 voturi „pentru” proiectul propus de Clotilde Armand. În lipsa majorității favorabile, proiectul nu a putut fi adoptat.

Unii consilieri PNL i-au cerut primarului ca mai întâi să construiască parcări și apoi să ridice mașinile.

Conform documentului supus dezbaterii publice, taxele totale ce trebuiau plătite de proprietarul unui autoturism ridicat ar fi fost de minimum 425 de lei. Erau prevăzute următoarele tarife: de ridicare – 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv, și 270 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone; de transport: 150 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de până la 5 tone, inclusiv, și 200 de lei pentru vehicule cu masa maxim autorizată de peste 5 tone; de depozitare: 75 de lei în primele 24 de ore și 25 de lei/pe zi după intervalul de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole