ING a acordat credite de 3 miliarde lei prin programul IMM Invest Plus

ING Bank România a acordat în total 3 miliarde lei prin programul IMM Invest 2022, împrumuturi cu garanții de stat și dobânzi subvenționate. Programul a ajuns în cel de-al treilea an consecutiv de funcționare.

„Încă de la prima ediție din 2020, ne-am alăturat programului IMM Invest. Până în prezent, am primit peste 18.000 de solicitări și am acordat împrumuturi de peste 3 miliarde de lei. În fiecare an, aproximativ 80% dintre aceste credite s-au dus către întreprinderi micro și mici, ceea ce ne bucură foarte mult, pentru că am reușit să sprijinim antreprenori cu acces limitat la resurse financiare. Cererea pentru creditele de investiții s-a menținut la aproximativ 15%, cea mai mare pondere fiind acordată pentru derularea activității curente.

Un mare avantaj al noului program IMM Invest Plus este subvenționarea pe o perioadă de 12 luni a dobânzii, comparativ cu 8 luni în edițiile anterioare.  Într-o perioadă cu un grad ridicat de incertitudine economică și dobânzi de referință ridicate, depunem eforturi, mai mult decât oricând, pentru a ne sprijini clienții să depășească dificultățile. Rămânem un partener de încredere pentru antreprenorii români și suntem dedicați să le oferim consultanță relevantă pentru nevoile afacerilor lor”, a explicat Mihaela Oțel, Tribe Lead în cadrul diviziei Business Banking Lending, ING Bank România.

Care sunt atributele programului IMM Invest Plus?

Pentru capital de lucru, cei interesați pot accesa credite de până la 5 milioane de lei, iar pentru proiecte de investiții, de până la 10 milioane de lei.

Durata maximă a finanțărilor este de 72 de luni în cazul creditelor de investiții și de 36 luni pentru creditele pentru capital de lucru.

Ce trebuie să facă clienții interesați

Atât clienții ING, dar și cei care nu sunt încă clienți ai băncii, pot aplica pe site-ul IMM Invest și pot alege ING ca bancă parteneră. Data până la care se pot face finanțări în cadrul programului IMM Invest Plus este 31 decembrie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cum s-a îmbogățit peste noapte Pescobar. Taverna Racilor a încasat peste...

Pescobar, cunoscut și sub numele de "Taverna Racilor," este în centrul atenției pentru motive care au stârnit indignare și dezgust în rândul consumatorilor din...