Înmormântarea liderului interlop Buricea a blocat traficul în Brăila

Mii de oameni din Brăila au decis să-l conducă pe interlopului Dumitrel Buricea, cel care făcea legea în anii ’90-2000, pe ultimul drum. Înmormântarea liderului interlop a dat peste cap traficul în tot orașul.

Brăila a fost blocată la înmormântarea interlopului Dumitrel Buricea.Cortegiul funerar al liderului interlop a pornit încă de la ora 12:00 pe străzile orașului Brăila.

Numărul mare de mașini a condus, inveitabil, la blocare orașului. Cele mai aglomerate zone au fost străzile din zona Vidin – Brăilița, după ce legătura de la marginea orașului a fost închisă din cauza lucrărilor la podul peste Dunăre.

”În contextul înmormântării, pe raza municipiului Brăila nu au fost instituite restricții de circulație, însă polițiștii sunt prezenți în vederea dirijării traficului rutier, pentru evitarea aglomerației, în cazul în care situația o va impune”, a transmis Poliția.

Interlopul, Dumitru Buricea și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, în urma unui AVC.

Liderul interlopilor din Brăila, în vârstă de 73 de ani ar fi suferit la începutul acestui an un accident vascular cerebral. Inițial, a fost tratat la Spitalul Județean de Urgență, ulterior fiind transferat cu un elicopter la o unitate spitalicească din Capitală.

Dumitru Buricea a devenit cunoscut în 1989, când a primit titlul de “luptător cu rol determinat” în evenimentele sângeroase care au avut loc acum mai bine de trei decenii.

Dumitrel Buricea conducea Clanul Buricea împreună cu de fiul său, Marian Buricea, care, în ultima vreme a și preluat ștafeta, fiind personaj principal în multe dosare penale deschise de Poliție și Parche.

La Brăila, și alți cunoscuţi interlopi locali sunt pe lista celor care au cerut şi obţinut statut de „luptător cu rol determinant” în Revoluţia din decembrie 89.


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...