Întâlnire importantă la Baza Mihail Kogălniceanu, după incidentele de miercuri. Ce țări au fost reprezentate

Întâlnire informală la Baza 57 Aeriană din Mihail Kogălniceanu, joi, între Şefii Forţelor Aeriene din România, Italia şi Germania. Principala temă de discuție a vizat misiunile pe care le efectuează împreună în România, în actualul context de securitate, potrivit reprezentanţilor Forţelor Aeriene Române.

La întâlnire au participat şeful Statului Major al Forţelor Aeriene Române, generalul-locotenent Viorel Pană, şeful Forţelor Aeriene Italiene, generalul-locotenent Luca Goretti, precum şi şeful Forţelor Aeriene Germane, generalul-locotenent Ingo Gerhartz.

Cei trei şefi de Forţe Aeriene au mai abordat subiecte privitoare la desfăşurarea misiunii de Poliţie Aeriană Întărită, dar și aspecte legate de misiunile pe care le va executa detaşamentul german în cooperare cu detaşamentul italian dislocat în România, dar şi alte subiecte de interes comun, arată reprezentanţii Forţelor Aeriene Române într-o postare pe Facebook.

Nu în ultimul rând, a fost adus un omagiu celor opt militari care şi-au pierdut viaţa în cele două tragedii aviatice care au avut loc miercuri seară în judeţul Constanţa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole