Inteligența Artificială prezice fiecare câștigător al Ligii Campionilor până în anul 2103, cu rezultate uimitoare!

Publicat: 10 apr. 2024, 17:38, de Radu Caranfil, în SPORT , ? cititori
Inteligența Artificială prezice fiecare câștigător al Ligii Campionilor până în anul 2103, cu rezultate uimitoare!

Fiindcă tot vorbim despre IA, iată și niște previziuni uluitoare pentru lumea fotbalului de elită. Inteligența Artificială a realizat previziuni pentru fiecare câștigător al Ligii Campionilor până în anul 2103, dezvăluind viitoare rezultate surprinzătoare.

Cluburi ca Arsenal, Bayern Munchen, Manchester City, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Barcelona, Atletico Madrid și Borussia Dortmund se luptă în această sezon pentru titlul Ligii Campionilor, în timp ce competiția a ajuns, aseară, în faza sferturilor de finală.

Arsenal a remizat, acasă, cu Bayern (2-2). Manchester City a scos un egal la Real Madrid (3-3). PSG va juca, deseară, împotriva Barcelonei, iar Atletico Madrid va da piept cu Borussia Dortmund.

Cele două echipe din Premier League, echipa germană din Bundesliga și giganții spanioli, care se află toți în aceeași jumătate a tragerii la sorți, sunt printre favoriții pentru câștigarea competiției.

Inteligența Artificială a prezis că Barcelona va cuceri trofeul „Urechile Mari” la Stadionul Wembley, pe 1 iunie. Ceea ce ar fi prima lor victorie în finală de la sezonul 2014/15.

Mai mult decât atât, Inteligența Artificială a prevăzut fiecare câștigător al Ligii Campionilor până în anul 2103.

Manchester United, care în prezent se află în afara locurilor de Champions League în clasamentul ligii, este prevăzut să câștige competiția în 2025, iar Bayern este cotat să o câștige în 2026.

Potrivit prognozelor, următorii trei câștigători vor fi din Anglia, deoarece Liverpool va ridica trofeul în 2027, în timp ce Manchester City va obține două triumfuri consecutive.

De asemenea, Real Madrid este cotat să câștige titluri consecutive în Liga Campionilor în 2031 și 2032, în timp ce Atletico Madrid este prevăzut să câștige TREI titluri la rând din 2039 până în 2041.

Inteligența Artificială susține că PSG și Tottenham vor câștiga pentru prima dată Liga Campionilor în 2033, respectiv 2034.

Nu trebuie să uităm de Newcastle United, care este prevăzut să câștige competiția în 2037.

Wolves, Nottingham Forest (de două ori) și Rangers (de două ori), Leicester City, Celtic și Brentford au fost de asemenea prevăzuți să câștige Liga Campionilor până în anul 2103.

Între 2095 și 2098, Real Madrid este prognozat să câștige PATRU titluri ale Ligii Campionilor.

Sporting CP, AS Roma, Malmo, Sheriff Tiraspol și Eintracht Frankfurt sunt câțiva dintre ceilalți câștigători prevăzuți să câștige Liga Campionilor până în 2103.

Cu aceste previziuni uluitoare, fanii de fotbal sunt lăsați să se întrebe ce rezervă viitorul pentru competiția cea mai prestigioasă din Europa.

Din nefericire, nu vom fi de față când, în 2104, AS Energia Clondiru va răsturna toate calculele și va prinde Cupa de urechile imense.

Schimbări majore în sistemul de desfășurare

Din sezonul 2024/25, UEFA Champions League va suferi transformări majore. Numărul de echipe va crește de la 32 la 36, urmând ca numărul total de meciuri să ajungă la 189 pe sezon, față de cele 125 de meciuri care au loc în prezent.

Faza grupelor va suferi și ea modificări. În locul grupelor de câte patru echipe va fi implementat modelul elvețian, în care va exista un mini-campionat, iar fiecare echipă va juca opt meciuri (patru acasă și patru în deplasare).

Primele opt echipe se vor califica automat în faza eliminatorie, în timp ce echipele care termină pe locurile 9-24 vor intra într-un play-off, tur/retur, pentru definitivarea optimilor de finală. În ceea ce privește fazele eliminatorii, acestea se vor desfășura la fel, în sistem tur/retur, până în finală.