Interdecor Distribution și Field Star au închiriat peste 6.000 de metri pătrați în P3 Bucharest A1

Publicat: 15 aug. 2021, 23:30, de Răzvan Zamfir, în Imobiliare , ? cititori
Interdecor Distribution și Field Star au închiriat peste 6.000 de metri pătrați în P3 Bucharest A1

Interdecor Distribution și Field Star au închiriat peste 6.000 de metri pătrați de spații de depozitare și de birouri în P3 Bucharest A1.

Prin prezența Field Star în cadrul parcului, P3 România extinde aria industriilor reprezentate la nivelul portofoliului local, accesând astfel segmentul de furnizori specializați în zona field marketing care prestează servicii de promovare și reprezentare de brand dedicate industriilor IT&C, FMCG, retail și farma.

Totodată, începând cu 1 iunie, compania Interdecor Distribution – distribuitor specializat de parchet și uși, cu operațiuni în toate regiunile țării, a preluat oficial spațiul de peste 3.100 m2 de spații logistice și de birouri din clădirea WH13. Adițional activității logistice, spațiul închiriat va găzdui în zona de mezanin și un showroom destinat clienților Interdecor unde poate fi vizualizată gama de produse a distribuitorului.

„Interdecor acoperă, de mai bine de 15 ani, zona de distribuție de parchet și uși pe întreg teritoriul țării. Lucrăm preponderent cu materiale pretențioase, care au la bază lemnul prelucrat și care necesită condiții de stocare și depozitare preferențiale. Pentru noi, alegerea unui depozit modern, cu 6 rampe de acces și una de Drive-in, umiditate constantă, temperatură controlată și aviz specific de securitate la incendiu a fost crucială. Investițiile în această locație, în utilaje noi, precum și accesul direct la autostrada A1 au permis creșterea productivității în zona de pregătire și livrare a comenzilor. Mai mult, deschiderea echipei P3 și susținerea prin obținerea unui permis de siguranță la incendiu actualizat condițiilor specifice, care să permită în mod expres depozitarea parchetului și a ușilor în cadrul spațiului închiriat au inclinat balanța în favoarea P3 Bucharest A1”, spune Valentin Cristescu, Owner Interdecor Distribution.