Interesant: Amazon CUMPĂRĂ mall-uri

Centrele comerciale din SUA – care se străduiesc să rămână în viaţă, având în vedere criza produsă de pandemie şi faptul că tot mai mulţi oameni îşi fac cumpărăturile online – ar putea fi curând transformate în centre de fulfillment (depozitare şi management al mărfurilor) Amazon.

Mai precis, cel mai mare retailer online, Amazon, se află în discuţii cu unul dintre cei mai mari proprietari de centre comerciale din Statele Unite pentru a cumpăra o parte dinte spaţiile pe care le deţine şi a le transforma în centre depozite de marfă, potrivit BusinessInsider. După cum au remarcat unii dintre analiștii pieței, retailerul ar fi în discuţii cu Simon Property Group – cel mai mare proprietar de mall-uri din America. Aceasta pentru a transforma spațiul de vânzare gol în depozite de unde se procesează și expediază comenzile online de pe Amazon, după cum evidențiază și un raport al Wall Street Journal.

Scheme

Ce speră compania prin realizarea acestei tranzacţii și care e “schema”? În primul rând este vizată reducerea timpului de livrare. De asemenea, câteva dintre depozitele Amazon funcţionează deja în astfel de centre care au rămas fără clienţii ce închiriau spaţiile.

Ca parte a tranzacției, Amazon ar putea prelua fostele spații de comerciale ocupate de Sears și JCPenney, lanţuri de magazine care au intrat recent în faliment şi au închis zeci de magazine în ultimele luni. Simon ar urma să cumpere întreaga companie JCPenney, ceea ce i-ar da un control mai mare asupra modului în care sunt utilizate spațiile în care erau amplasate magazinele ce funcţionau sub acest brand.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole