Interzis la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Sportiv depistat pozitiv cu cocaină

Unui călăreţ australian i-a fost interzisă participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivului i s-a găsit în organism cocaină.

Federaţia Australiană de Echitaţie, citată lesoir.be și de agenția Belga, informează că Jamie Kermond, în vârstă de 36 de ani, a fost suspendat după ce a fost testat pozitiv cu cocaină în iunie.

„Domnului Kermond i se interzice să participe la orice eveniment acoperit de nromele Agenţiei Mondiale Antidoping (WADA), inclusiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, în timp ce suspendarea sa provizorie este în vigoare”, a precizat federaţia.

Călăreţul, care are opţiunea de a-i fi analizat eşantionul B, a câştigat Campionatele Naţionale australiene în 2016 şi concurează în mod regulat în Europa.

Potrivit presei australiene, Kermond nu a plecat, marţi, la Tokyo, împreună cu restul echipei de echitaţie. El urma să ia parte la primele sale jocuri cu calul Yandoo Oaks Constellation. Călărețul va fi cel mai probabil înlocuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...